Geven uit de bron 🌿

Ben jij iemand die veel geeft, maar je eigen grenzen vergeet? Iemand die zichzelf uitput door eerst te kijken wat er buiten jou nodig is voordat je aan jezelf toekomt? Dan is deze dag speciaal voor jou!

Luisteren naar jezelf 💬

Tijdens deze retraite leer je hoe je beter naar jezelf kunt luisteren. Ontdek hoe je energie kunt geven zonder uitgeput te raken. Deze dag nodigen we je uit om ruimte te maken voor je persoonlijke energie.

Ontdek je innerlijke bron 🌸

Deze dag deel je met elkaar de poort naar jouw bron. We doen dit door meditatie, qi gong, transpersoonlijke oefeningen, meditatief tekenen en zelfonderzoek. Een dag die je uit de lineaire tijd brengt.

Geef jezelf dit cadeau 🎁

Gun je jezelf zo’n retraite dag cadeau? Meld je dan aan en ontdek de rust en kracht in jezelf.

image image
image image

🍃 Praktisch

Start: zondag 25 augustus 2024 10:00 uur (inloop 09:30 uur)
Einde: zondag 25 augustus 2024 17:00 uur
Lengte: 1 dag
Prijs: 99,- euro pp

De begeleider: Elisabeth de Koning

Elisabeth de Koning (1958) is spiritueel leraar, visionair en transpersoonlijk coach. Ze is de oprichter en hoeder van spiritueel Centrum 7 en de School voor Bewust Zijn.

Met haar boek ‘Het Nieuwe Zijn’ helpt ze mensen hun ware Zelf te vinden. Kernachtig, zuiver en diep.

Nieuwe dimensies ontdekken ✨

Elisabeth nodigt je uit om steeds nieuw en multidimensionaal te zijn. Creëer en heb lief vanuit vrije ruimte in ieder moment. Ontdek de oneindige mogelijkheden en de inspiratie vanuit de bron.

Haar grootste leraar, passie en voedingsbron is het leven zelf.

Spiritueel ontwikkelingsproces stimuleren 🌿

Met haar voordrachten, de School voor Bewust Zijn en vele retraites heeft Elisabeth de Koning velen tot dieper inzicht gebracht. Haar liefdevolle aanwezigheid en universele wijsheid zijn haar grote kracht.

De weg naar zelfheling 🧘‍♀️

Via meditatie, stilte, qi gong, transpersoonlijke oefeningen en de natuur wijst zij de weg naar zelfinzicht en zelfheling. Dit is de innerlijke weg van de ziel en het hart, die het ego overstijgt. Het pad naar universele liefde, eenheid en vrijheid.

🌼 Zorg goed voor jezelf tijdens een retreat

Tijdens deze retraite zorgen we ervoor dat je je goed voelt, en laten we je daarbij helpen. Gezond, smakelijk en gezellig eten staat centraal tijdens jouw verblijf bij ons.

Wat doen wij? Wat doe jij?

Wij zorgen voor koffie, thee, lekkers, fruit en soep tijdens de lunch. Je neemt graag zelf je lunchpakketje mee.  🍅✨

Spiritueel Centrum 7 en de School voor Bewust Zijn 🧘‍♀️

Spiritueel Centrum 7 en de School voor Bewust Zijn bevinden zich centraal in Friesland. Deze rustige locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto. Parkeren kan direct bij onze locatie.

Adres:

Nieuweweg 13
8723 CZ Koudum