Meerdaags Retraite weekend: Licht zijn ✨

Ga je dit bewust leven, dan transformeert je bestaan. Je lichaam wordt energetisch doorlaatbaarder en je bent een brandpunt van bewustzijn dat haar straling moeiteloos doorgeeft.

Retraite weekend: Versterk jouw licht 🌟

Dit retraite weekend nodigt je uit om jouw licht te versterken, in onszelf en elkaar. Hiermee creëer je een liefdevol en helder bewustzijn in de wereld. Versterk je licht-lichaam, onderzoek en creëer nieuwe intenties voor het nieuwe jaar.

✨ Het licht in onszelf

Tijdens het retraite weekend ‘Licht zijn’ in Koudum (Friesland) versterken wij twee dagen lang het licht in onszelf, elkaar en daarmee een universeel bewustzijn in de wereld.

Gun jezelf dit cadeau 🌟

Gun je jezelf zo’n weekend cadeau? Meld je dan aan, er is plaats voor 12 deelnemers.

image image
image image

🍃 Praktisch

Start: vrijdag 20 december 2024 10:00 uur (inloop 09:30 uur)
Einde: zaterdag 21 december 2024 17:40 uur
Lengte: 2 dagen
Prijs: 325,- euro pp

Ter inspiratie ben je welkom om voorafgaand aan deze retraite (gratis) deel te nemen aan een online meditatie op maandagavond.

Programma retraite weekend 🌄

Het retraite programma bestaat uit diverse licht meditaties, qi gong, transpersoonlijke oefeningen, meditatief tekenen, schrijfopdrachten, wandelingen, reflecties, gesprekken en een boswandeling. We laten ook ruimte voor wat spontaan ontstaat.

Begin van de dag 🌅

We beginnen de dag met qi gong en meditatie. Steeds terugkomend in de stille diepte voor heling en integratie. Gun jezelf deze rust en vernieuwing.

Grotere intentie delen 🌍

En dan is er de grote intentie die je deelt met oneindig veel zielen om de lijdende wereld op te tillen in liefde en bewustzijn. Jouw licht kent een unieke expressie; alle barrières mag je loslaten. Het is tijd je licht te laten stromen!

Unieke expressie van jouw licht 💫

Intense transpersoonlijke oefeningen zullen je hierbij helpen. Evenals het veld van energie dat we met elkaar opbouwen.

Licht ✨

Kerstmis is het feest van de geboorte van het licht. Laten wij ons voorbereiden op en ruimte maken voor een voortdurende geboorte van het licht in onszelf.

Intentie delen 🌟

Mijn intentie die ik graag met jullie deel is het realiseren dat alles wat ertoe doet zich in het nu ontvouwt. In de tijdloosheid ben ik de gerealiseerde intentie. Gelijktijdig kan ik genieten van intenties die zich uitvouwen en ontwikkelen in de horizontale dimensie.

De vreugde van het licht leven is groot en bevrijdend!

Accommodatie in Friesland 🌿

We maken gebruik van een prachtige meditatieruimte in mijn centrum, de grote lichte zaal voor beweging en de warme zitruimte voor gesprek en transpersoonlijke oefeningen. Alle drie de ruimtes ademen een zuivere, lichte atmosfeer.

 

De begeleider: Elisabeth de Koning

Elisabeth de Koning (1958) is spiritueel leraar, visionair en transpersoonlijk coach. Ze is de oprichter en hoeder van spiritueel Centrum 7 en de School voor Bewust Zijn.

Met haar boek ‘Het Nieuwe Zijn’ helpt ze mensen hun ware Zelf te vinden. Kernachtig, zuiver en diep.

Nieuwe dimensies ontdekken ✨

Elisabeth nodigt je uit om steeds nieuw en multidimensionaal te zijn. Creëer en heb lief vanuit vrije ruimte in ieder moment. Ontdek de oneindige mogelijkheden en de inspiratie vanuit de bron.

Haar grootste leraar, passie en voedingsbron is het leven zelf.

Spiritueel ontwikkelingsproces stimuleren 🌿

Met haar voordrachten, de School voor Bewust Zijn en vele retraites heeft Elisabeth de Koning velen tot dieper inzicht gebracht. Haar liefdevolle aanwezigheid en universele wijsheid zijn haar grote kracht.

De weg naar zelfheling 🧘‍♀️

Via meditatie, stilte, qi gong, transpersoonlijke oefeningen en de natuur wijst zij de weg naar zelfinzicht en zelfheling. Dit is de innerlijke weg van de ziel en het hart, die het ego overstijgt. Het pad naar universele liefde, eenheid en vrijheid.

Maaltijden in stilte 🍲

Tijdens de retraite eten we in stilte. De vegetarische maaltijden worden met veel liefde vers bereid met biologische producten. Geniet van de rust en de zorg voor lichaam en geest.

Overnachten voor het weekend 🛌

Je kunt overnachten op locatie bij mij. Kies voor gedeeld verblijf op een grote driepersoonskamer inclusief ontbijt voor €30,- p.p. per nacht, of voor een gedeelde tweepersoonskamer inclusief ontbijt voor €25,- p.p. per nacht. Er is slaapgelegenheid voor 8 deelnemers en het sanitair is gedeeld.

Alternatieve accommodaties 🌟

  • B&B Perruque, Koudum: Eenpersoonskamer €75,-, tweepersoonskamer €89,-, inclusief ontbijt (plus toeristenbelasting €1,75 p.p.p.n.).
  • Verder zijn er meer B&B’s in de buurt, zowel in Koudum, Hindeloopen als Workum.