🌟 Verken de 7 gewoonten van persoonlijk leiderschap

Leer van “De Zeven Eigenschappen van Persoonlijk Leiderschap” hoe cruciaal het is om tijd voor jezelf te nemen en een persoonlijk missiestatement te ontwikkelen. Dit wordt de basis voor alle toekomstige keuzes.

Emoties en samenwerking

Ontdek tijdens onze retreat hoe je effectief met emoties omgaat en succesvol samenwerkt. Deze vaardigheden zijn essentieel voor persoonlijk leiderschap en zullen je helpen in zowel je professionele als persoonlijke leven. 🌱

image image
image image

🍃 Praktisch

Start | einde: op aanvraag hele jaar rond
Lengte: 3 dagen 2 nachten
Groepsgrootte: 1 persoon 😊
Prijs: op aanvraag
Niveau: beginnend & medium📅

🌟Wat kun je verwachten?

Gebruik het boek en de materialen die we bieden om een pad te volgen dat je door de natuurwetten en principes leidt, zoals uiteengezet in “De Zeven Eigenschappen van Effectief Leiderschap”. Een cruciaal onderdeel van deze reis is het creëren van je eigen persoonlijke missiestatement.

Tijd voor reflectie

Deze retreat biedt de perfecte gelegenheid om diep na te denken en belangrijk schrijfwerk te verrichten. Het definiëren van je missie maakt toekomstige keuzes duidelijker en eenvoudiger, omdat je precies weet waarvoor je staat. 🌿

🏡 Over de locatie Pean-buiten

Pean-buiten is een kleinschalig, hoogwaardig vakantiedorpje, bestaande uit 12 prachtige waterlodges in het hart van het National Park Alde Feanen. Deze natuurhuisjes zijn perfect voor retreats, waarbij de serene omgeving en luxe accommodaties bijdragen aan een diepgaande ervaring.

Rust en natuur

Gelegen aan een waterrijk National Park, combineert Pean-buiten de rust van de natuur met de opwinding van watersport. De afgelegen ligging garandeert privacy, waardoor het ideaal is voor iedereen die zich wil terugtrekken uit de dagelijkse drukte.

🛏️ Waar slaap je?

De waterlodges bij Pean-buiten zijn met de grootste zorg en aandacht voor detail ontworpen. Elk element, van de Swiss Sense boxspring bedden tot de zorgvuldig gekozen dekbedden, is gericht op jouw comfort en rust.

Stilte en privacy

Gelegen in een uitzonderlijk rustige omgeving, biedt Pean-buiten de perfecte ontsnapping uit het dagelijkse leven. Je ervaart de luxe van een volledige waterlodge helemaal voor jezelf. 🌿

🍲 Wat eet je?

Tijdens je solo retreat bij Pean-buiten heb je de mogelijkheid om zelf te koken. Ontdek de rust van het bereiden van je eigen maaltijden met verse, lokale ingrediënten. Een ideale manier om te zorgen voor een gezonde geest in een gezond lichaam.

Afgestemd op jouw behoeften

Kies zelf de ingrediënten die passen bij je dieetwensen of allergieën. Zelf koken draagt bij aan een bewuste en bevredigende eetervaring. Geniet van de vrijheid om in alle rust culinair voor jezelf te zorgen. 🥗

📦 Wat is inclusief?

  • complete retreat
  • boek: “De zeven eigenschappen van persoonlijk leiderschap”
  • diverse materialen zoals audiofiles en meditaties
  • 2 overnachtingen in een waterlodge van Pean-buiten
  • gedeeld gebruik van een compleet ingerichte waterlodge
  • onvergetelijke ervaring

📚Begeleiding inclusief inspirerend boek

Bij onze solo retreat ontvang je een exemplaar van Stephen Covey’s “De Zeven Eigenschappen van Effectief Leiderschap”, perfect voor diepgaande persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Uitgebreide leerbronnen

Verrijk je ervaring met een reeks educatieve audiofiles, links naar waardevolle podcasts, meditaties en artikelen, allemaal gerelateerd aan de zeven eigenschappen.

Deze bronnen zijn zorgvuldig uitgekozen om je een complete en verrijkende retreat-ervaring te bieden. 🌱

🚗 Bereikbaarheid van Pean-buiten

Pean-buiten is gemakkelijk bereikbaar per auto. Op locatie vind je een ruime parkeerplaats, compleet met zes laadpalen voor elektrische voertuigen.⚡

Trein en carpool

Reis je liever met het openbaar vervoer? Neem de trein naar station Akkrum; vanaf daar bieden we een ophaalservice.🚆