Retreats bij Pean-buiten

Trek je terug in de stilte van de Friese natuur

Pean-buiten als retreatlocatie

Pean-buiten is de ideale retreatlocatie. Het is een rustgevende bijzonder afgelegen natuurlijke omgeving.

Voor retreatgevers

Veel retreatgevers hebben Pean-buiten ontdekt als zingevende plek om hun retreat te geven. Het nemen van een retreat betekent een moment voor jezelf, weg van de drukte van alledag. Het biedt een kans om tot rust te komen, je gedachten te ordenen en aandacht te besteden aan wat echt belangrijk is.

Onze eigen retreats

Pean-buiten organiseert ook zelf retreats. Onze retreats bieden de ideale omgeving om te ontkoppelen, te herladen en nieuwe perspectieven te ontdekken. We hebben diverse thema’s variërend van yoga en meditatie tot persoonlijk leiderschap en carrière-ontwikkeling.

De kracht van retreats:

Het nemen van een retreat betekent een moment voor jezelf, weg van de drukte van alledag. Het biedt een kans om tot rust te komen, je gedachten te ordenen en aandacht te besteden aan wat echt belangrijk is. Onze retreats bieden de ideale omgeving om te ontkoppelen, te herladen en nieuwe perspectieven te ontdekken.

Voor retreatgevers

Ben je een trainers, coach, retreatgever dan is het een goed idee om eens contact met ons op te nemen met ons. Pean-buiten is een prachtig plek voor jouw retreat. Als jouw gasten of coachees zien dat je je retreat bij Pean-buiten geeft, komen ze graag naar jouw retreat toe.

We denken heel graag met je mee en zijn zeer flexibel in de mogelijkheden. Ook in de verzorging van jouw groep spelen we graag een rol.

Omdat we zelf retreats heel waardevol vinden, maken we ook graag promotie voor jouw retreat via onze kanalen.

Retreats van Pean-buiten

Eendaagse retreats:

We organiseren met regelmaat retreats waarin je in één dag de perfecte ontsnapping van de dagelijkse sleur beleeft. Deze korte pauzes zijn ideaal om kennis te maken met onze faciliteiten, te ontspannen en frisse inspiratie op te doen.

Meerdaagse retreats:

Verdiep je ervaring met onze meerdaagse thematische retreats. Een paar nachten blijven slapen op Pean-buiten zorgt ervoor dat je werkelijk loskomt en je kunt terugtrekken. Variërend van yoga en meditatie tot thema’s als persoonlijk leiderschap en carrière-ontwikkeling, er is altijd iets dat bij je past.

Solo-retreat

Soms heb je niet meer nodig dan tijd voor jezelf. Er komen veel gasten alleen naar Pean-buiten om zich af te zonderen en op individuele basis de stilte en rust op te zoeken. Soms doen mensen dat helemaal zelfstandig.

Je huurt één van onze natuurhuisjes en komt helemaal tot jezelf. Zoek je nog inspiratie van onze coaches? Neem dan contact met ons op.

Of je nu op zoek bent naar rust en stilte of juist naar persoonlijke groei, een solo-retreat is een waardevolle invulling van je vrije tijd. Jouw solo-retreat vindt plaats in onze sfeervolle en rustgevende omgeving, perfect voor reflectie en vernieuwing.

Omgeving

Pean-buiten ligt overdreven afgelegen in een prachtige natuurlijk omgeving. Onze ligging direct aan de Friese meren nodigt uit eindeloos over het water te turen. Omdat we omringd zijn door natuur is het stil bij Pean-buiten.

Pean-buiten

Pean-buiten is een kleinschalig en hoogwaardig vakantiedorpje met 12 schitterende waterlodges. Zoals dat in een dorpje hoort, zijn er ook een aantal authentieke ruimtes waar mensen samen kunnen komen voor bijvoorbeeld een lezing, diner of vergadering.

De combinatie van de luxe lodges en de ligging aan een waterrijk National Park Alde Feanen is uniek. Zowel binnen als buiten de waterlodges ervaar je de rust en ruimte van het leven midden in de natuur. Het agrarisch erfgoed van het vroegere boerenbedrijf waarop Pean-buiten gelegen is, draagt bij aan onze authentieke uitstraling.

Pean-buiten ligt zeer afgelegen en waarborgt daarmee de privacy van haar gasten. Zo voelen ook mensen die normaal in de spotlights staan zich volledig vrij en kan iedereen zich kwetsbaar opstellen.

Ontdek de unieke huisjes van Pean-buiten aan het water in Friesland. Geniet van rust