Retreats aanbod

image image
image image

Volg ons ook via

Pean-buiten: 12 bijzondere eigenzinnige huisjes aan het water

Zoek je wat anders dan anders? Dan is Pean-buiten dé plek voor jouw vakantie. Pean-buiten ligt centraal maar zeer afgelegen in Friesland, aan prachtig open vaarwater en nabij natuurgebied de Alde Feanen. Rustig, met veel privacy voor ieder huisje en zonder ernaast geparkeerde auto’s. Toch sta je binnen een minuut aan het water waar het bruist van de watersportactiviteiten.

Ieder huisje heeft voldoende privacy. Rond ieder huisje is ca. 200 m2 ruimte. Er slingert een voetpad door het hele park. Centraal ligt een waterpartij. En aan het open vaarwater ‘de Greft’ ligt een gemeenschappelijke steiger voor ieder die bij Pean-buiten verblijft. De huisjes die direct aan de waterkant staan, hebben ook nog een eigen steiger.

aanbod retreats

divers retreats

Pean-buiten is het mooiste vakantiedorpje van Friesland

Geniet van rust in je natuurhuisje. Ontdek de watersportmogelijkheden in Friesland

Ontspannen

Kom tot rust in een  natuurhuisje met een eigen steiger en openhaard. Geniet van het prachtige uitzicht, ga varen, vissen of nestel je comfortabel in onze Swiss Sense bedden voor een verkwikkende nachtrust.

Ontmoeten

Breng waardevolle tijd door met geliefden in een vakantiehuisje met open keuken. Sommige vakantiehuisjes staan het meenemen van honden toe, zodat iedereen samen kan genieten van de Friese watersport en natuur.

Ontwikkelen

Trek je terug in de rust en natuur van onze serene omgeving voor een inspirerende retreat. Of je nu nieuwe vaardigheden wilt ontwikkelen, houdt van vissen, koken in een open keuken, of simpelweg genieten van het prachtige uitzicht, er is altijd ruimte voor persoonlijke groei en ontdekking.

Wij zijn Green Key gecertificeerd

Duurzaamheid

video-thumb

Duurzame Dinsdag #26 | Afstand tot de Arbeidsmarkt

video-thumb

Pean-buiten werkt #duurzaamheid

Meer bekijken

Duurzame Dinsdag #25 | Hout is Gezond

Meer bekijken

Duurzame Dinsdag #20 | Wat eten we vandaag?

Meer bekijken

Duurzame Dinsdag #23 | Houtbouw

Meer bekijken

Duurzame Dinsdag #22 | De Steamer

Meer bekijken video-thumb

Duurzame Dinsdag #21 | Papier is niet geduldig

De mensen van Pean-buiten

Dit team maakt jouw verblijf op Pean-buiten uniek

De mensen van Pean-buiten

Dit team maakt jouw verblijf op Pean-buiten uniek

video update

tekst

75%

Ons team staat voor jou klaar

Pean-buiten is in handen van een klein team enthousiaste mensen. Het overtreffen van jouw verwachting is wat wij onder gastvrijheid verstaan.

Genieten van de natuur in Friesland

Op Pean-buiten is van alles te beleven

Vissen

Zeilen

Wandelen

Fietsen

Wellness

Events en Retreats

Ontspannen, ontmoeten en ontwikkelen tijdens de Events en Retreats van Pean-buiten

Gastenboek

Het koude water was echt een uitdaging 🧊, maar het gevoel erna was onbeschrijfelijk. 🌈✨

Ik deed mee aan de Wim Hof Retreat in Friesland en wow, wat een ervaring! Pean-buiten was de perfecte plek hiervoor: midden in de natuur, super rustig. Met een kleine groep doken we in ademhalingsoefeningen, koudetraining, en mindset. Echt intens, maar zo waardevol. De begeleiders waren super.

Peter
Niet meteen trouwplannen, hoor, maar wel iemand special 💍😉✨

Bij de Single Retreat was het echt chill. Lekker yoga doen, beetje zeilen en super eten. Super rustig allemaal, maar toch ook toffe mensen ontmoet. Niet meteen trouwplannen, hoor, maar wel iemand special tegengekomen. Wie weet wat ervan komt, toch? Echt een top ervaring! 🧘‍♂️⛵️💖

Sam
Echt, dit moet je meemaken. Zo waardevol! 🌿💖

De Miracle Morning Retreat in Friesland was echt een eye-opener voor me. Drie dagen lang, weg van alle drukte, in een goede vibe . Met een kleine groep van 16 mensen gingen we samen aan de slag. Yoga bij zonsopgang, meditatie, en workshops die diep gingen. Echt, dit moet je meemaken. Zo waardevol!

Wendy

Laat je inspireren