🤖 AI voor MKB Eéndaagse

Je hebt vast al veel gehoord over kunstmatige intelligentie (AI) en hoe het bedrijven helpt efficiënter te werken en kosten te besparen. Je concurrenten zijn misschien al een stap voor. Wil je die achterstand inlopen? Kom dan naar ons eendaagse evenement!

Leer alles over AI 🛠️

In twee dagdelen nemen we je mee van de basis van AI tot aan concrete tools die je direct kunt toepassen binnen je eigen MKB. Mis deze kans niet om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen!

image image
image image

🌐 Praktisch

Start: op aanvraag
Einde: op aanvraag
Lengte: 1 dag
Groepsgrootte: 30 personen
Prijs: op aanvraag
Niveau: beginnend & medium📅

📊Wat kun je verwachten?

Tijdens deze ééndaagse ontdek je hoe kunstmatige intelligentie (AI) jouw bedrijf kan transformeren. Het programma is opgedeeld in twee delen:

Ochtend: De basis van AI

We beginnen bij het begin. Wat is AI? Hoe werkt het? Je leert de fundamentele concepten kennen en ziet voorbeelden van hoe andere MKB’s AI succesvol inzetten. Deze sessies zijn interactief, met ruimte voor vragen en discussie.

Middag: Praktische toepassingen

In het tweede deel duiken we dieper in de materie. Experts tonen hoe je AI kunt implementeren in jouw processen, van automatisering tot klantenservice. Je gaat naar huis met concrete handvaten die je direct kunt toepassen, om zo efficiëntie te verhogen en kosten te besparen.

Deze dag is ideaal voor MKB-ondernemers die technologie willen gebruiken om competitief te blijven en te groeien in hun markt.

🏡 Pean-buiten: Toplocatie voor ééndaagse events

🌿 Verscholen in het National Park Alde Feanen biedt Pean-buiten rust en ruimte. De historische gebouwen zijn perfect voor bijeenkomsten, uitgerust met moderne faciliteiten en comfort.

🏛️ Optimale voorzieningen

Geniet van goed uitgeruste zalen, kwalitatieve catering en inspirerende rust. Ideaal voor leerzame events in een natuurlijke omgeving.

🍴 Catering tijdens je ééndaagse event bij Pean-buiten

Bij een bezoek aan Pean-buiten zorgt onze chef-kok voor culinaire hoogtepunten. Van verse koffie en sappen tot smaakvolle snacks, alles is inbegrepen.

🌟 Volledig verzorgde lunch

Geniet van een voortreffelijke lunch, zorgvuldig bereid om aan alle dieetwensen te voldoen. We sluiten de dag graag af met hapjes en een drankje, perfect om te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

🚗 Bereikbaarheid van Pean-buiten

Pean-buiten is gemakkelijk bereikbaar per auto. Op locatie vind je een ruime parkeerplaats, compleet met laadpalen voor elektrische voertuigen.⚡

Trein en varpool

Reis je liever met het openbaar vervoer? Neem de trein naar station Akkrum; vanaf daar bieden we een ophaalservice.🚆

 

 

Ontdek de unieke huisjes van Pean-buiten aan het water in Friesland. Geniet van rust