Kleur jouw Koers Eéndaagse

🌈Kleur jouw Koers Eéndaagse

Deze retreat in Friesland geeft jou in één dag inzicht in wie je bent,  wat jouw grootste kracht is, wat jou drijft en hoe je dit in de wereld gaat zetten.

Kleur jouw Koers Retreat Friesland vormt de brug tussen je gevoel en je verstand. Tussen datgene wat je voelt maar nog niet onder woorden kan brengen.

Kleur jouw Koers Retreat Friesland laat je binnen één dag compleet anders naar jezelf (en je bedrijf) kijken.

Kleur jouw koers Retreat Friesland is verrassend, vernieuwend en heel diepgaand, zonder zwaar te zijn.🖼️

Je wilt

  • Ontdekken en tot in je tenen voelen wat jouw kracht is
  • Ontdekken wat jou drijft, wat jouw verlangen is en waar JIJ gelukkig van wordt
  • Inzicht in wie jij bent en waarom jij de dingen doet zoals je ze doet
  • Ontdekken hoe jij echt jezelf kunt laten zien als ondernemer
  • De ongelooflijke kracht van kleur ervaren én leren wat dit jou kan brengen

Je oplossing

Tijdens deze dag wordt in een oogopslag helder wat past bij jou past en hoe kleur jou kan ondersteunen om écht stappen te gaan zetten als ondernemer en met jouw bedrijf.

Kleur jouw Koers Retreat Friesland

Lengte: 1 dag
Groepsgrootte: max 16 personen
Voor wie?: Voor ondernemers

Ontdek Pean-buiten: 12 unieke huisjes aan het water voor een bijzondere vakantie in Friesland. Geniet van rust

Ochtend: Wat drijft jou?

Ontdek wat jou drijft. Waar kom jij ’s ochtends je bed voor uit? Waar wordt jij gelukkig van en welke koers wil jij varen?

Aan de hand van een persoonlijkheidstest kom je te weten wat je grootste verlangen is, vertaald in een kleur. Die kleur helpt jou dit verlangen daadwerkelijk dichterbij te brengen.

Visualisatieoefening waarbij je je verlangen visualiseert met de bijbehorende kleur in handen.

Middag: Kleur jouw koers!

Ontdek jouw allergrootste kracht. Dat wat voor jou heel vanzelfsprekend is, is juist datgene waar je vaak het allerbeste in bent. Dus, wat is jouw koers? En welke eigenschappen heb jij in je om deze koers vast te houden?

Naast je allergrootste kracht, is er ook nog een balanskracht, die jou in balans houdt en ervoor zorgt dat je deze kwaliteiten in kunt blijven zetten, zonder dat je jezelf daarin verliest.

Uit dezelfde test als eerder genoemd blijkt wat de allergrootste kracht van deelnemers is én wat hun balanskracht is. Daarnaast ontdek je het element waar je het hoogst op scoort.

Deze elementen zijn een uitgangspunt voor een meditatie, en andere oefeningen die je helpen in het omarmen van die kracht.

Kleur jouw Koers Retreat Friesland

Ontdek jouw allergrootste kracht. Dat wat voor jou heel vanzelfsprekend is, is juist datgene waar je vaak het allerbeste in bent. Dus, wat is jouw koers? En welke eigenschappen heb jij in je om deze koers vast te houden?

Naast je allergrootste kracht, is er ook nog een balanskracht, die jou in balans houdt en ervoor zorgt dat je deze kwaliteiten in kunt blijven zetten, zonder dat je jezelf daarin verliest.

De begeleider: Berber

Berber helpt jou (weer) verbinden. Met jezelf, jouw buitenkant met jouw binnenkant. Hoe laat jij zien wie je bent en hoe ervaar je zelf ook meer en meer wie jij bent?

‘Kleur heeft mij altijd geïnteresseerd, maar heeft mij pas echt gegrepen toen ik de psychologie achter kleur leerde kennen. DIT was wat ik al die tijd zocht, de echte verdieping van mijn werk.

Kleur is de verbinding tussen wat je voelt, maar nog geen woorden voor hebt. En met kleur heb jij in een klap dat inzicht zo helder. Het is echt bi-zar hoeveel invloed én kracht kleur heeft. Ik overdrijf niet als ik zeg dat het mijn leven heeft veranderd en de manier waarop ik naar mezelf kijk. Dankzij kleur heb ik mezelf nóg beter leren kennen. En ondanks dat ik dit alles nu weet, blijft kleur me nog iedere dag verbazen. En dat laat ik anderen ook graag ervaren. Hoe jou dit kan sterken, ondersteunen en helpt jou richting te geven. En om je buitenkant te verbinden met wie jij van binnen echt bent!’

🏡 Over de locatie Pean-buiten

Pean-buiten is een kleinschalig, hoogwaardig vakantiedorpje, bestaande uit 12 prachtige waterlodges in het hart van het National Park Alde Feanen. Deze natuurhuisjes zijn perfect voor retreats, waarbij de serene omgeving en luxe accommodaties bijdragen aan een diepgaande ervaring.

Rust en natuur

Gelegen aan een waterrijk National Park, combineert Pean-buiten de rust van de natuur met de opwinding van watersport. De afgelegen ligging garandeert privacy, waardoor het ideaal is voor iedereen die zich wil terugtrekken uit de dagelijkse drukte. 🌊

Ontdek de unieke huisjes van Pean-buiten aan het water in Friesland. Geniet van rust

🥑 Wat eet je?

Onderdeel van een retreat is natuurlijk dat je goed voor jezelf zorgt. Maar onze chef-koks zorgen ook goed voor jou. Gezond, lekker en gezellig eten hoort daarbij.

Smaakvol en verantwoord eten

Onze chefs koken zeer smaakvolle (vegetarische) maaltijden met streekproducten. We kunnen met alle allergieën rekening houden. 🍉