Miracle Morning Retreat Friesland

Wie de ochtend wint, wint de dag

Wie de ochtend wint, wint de dag

Miracle Morning is de snelste manier om elke dag wakker te worden en het leven te creëren dat je altijd hebt willen leven.

Miracle Morning is gegarandeerd een levensveranderende ervaring.

Miracle Morning is een unieke retreat in Friesland

Je wilt

 • je volle potentieel gaan benutten
 • ontdekken hoeveel je kunt bereiken
 • je allerbeste zelf ontwikkelen
 • gegarandeerd succes beleven

Je oplossing

In deze driedaagse retreat Miracle Morning leer je alles om jouw leven vorm te geven. En dat allemaal door het benutten van the Victory Hour tussen 06:00 uur en 07:00 uur.

Miracle Morning

Lengte: 3 dagen 2 nachten
Groepsgrootte: max 16 personen
Prijs: 895,- euro
Niveau: beginnend & medium

Wie de ochtend wint, wint de dag

Miracle Morning

Miracle Morning Retreat

Miracle Morning for Business

Wellness

Yoga

Ontdek Pean-buiten: 12 unieke huisjes aan het water voor een bijzondere vakantie in Friesland. Geniet van rust

Eerste dag

 • 14:00 persoonlijke ontvangst, inchecken in vakantiehuis of waterlodge
 • 14:30middagprogramma
  – talk Rachel
  – vision board en affirmaties maken
  – pijl-ritueel
 • 19:00 diner
 • 20:30 Yoga

Tweede dag

 • 06:00 miracle morning | start 30-dagen challenge
  – yoga
  – meditatie
  – naar eigen inzicht: journaling, lezen, visualisatie, affirmatie
 • 07:30 ontbijt
 • 08:00 vrije tijd
 • 11:30 talk Natasja
 • 12:30 uitgebreide lunch
 • 14:00 ijsbad experience
 • 17:00 talk Christophe
 • 18:00 diner

Derde dag

 • 06:00 miracle morning
  – yoga
  – meditatie
  – naar eigen inzicht: journaling, lezen, visualisatie, affirmatie
 • 07:30 ontbijt
 • 08:00 vrije tijd
 • 11:00 human design workshop
 • 12:30 afsluiting en vertrek met lunchpakket

Ontspannen, Ontmoeten, Ontwikkelen

Miracle Morning

Een succesvol en prettig leven krijg je door tijd te investeren in je eigen persoonlijke ontwikkeling. Maar, hoe en wanneer realiseer je die groei terwijl je ook een druk leven hebt?

In onze Miracle Morning retreat Friesland leer je jezelf onder intensieve begeleiding in drie dagen een ochtendroutine aan die gegarandeerd levensveranderend is.

Met de Miracle Morning verlaat je in zes stappen de middelmatigheid waar je tot nu toe genoegen mee neemt. Je leert bij ons om elke dag het allerbeste uit jezelf te halen.

De begeleiders: Rachel Siwaletti

Rachel verdiept zich al jaren in diverse methodes om mensen te helpen hun volle potentieel te manifesteren. Ze organiseert regelmatig retreats en evenementen. Via haar online academie helpt ze onder andere ouders met hun rol in de opvoeding.

“Soms komt er iets moois op je pad dat precies bij je aansluit. De Miracle Morning is zo’n methode. Ik maak zelf grote stappen sinds ik de routine volg. En nu wil ik dit graag met anderen delen.”

De begeleiders: Natasja Verhoogt

Natasja is spreker en coach op het gebied van mindset, omdenken en ochtendroutine. Ze heeft als doel om de noodzaak van mentale gezondheid zo breed mogelijk te verspreiden. Een eigen ochtendroutine creëren is een krachtig middel hiervoor.

“Leuk iets nieuws leren, maar hoe hou je het vol? Dat gedeelte van gedragsverandering vind ik erg waardevol om mee te geven tijdens een presentatie.”

De begeleiders: Christophe Meijer

Christophe heeft opleiding gevolgd bij diverse leermeesters en guru’s op het gebied van cognitieve gedragsverandering, meditatietechnieken, coaching en persoonlijk leiderschap.

“Na mijn ontdekking van de Miracle Moring is mijn leven radicaal verbeterd. Nu is het mijn tijd en taak om deze en andere kennis door te geven.”

Ontvangst

Op de eerste dag ben je vanaf 14:00 uur welkom. We ontvangen je persoonlijk. Daarna kun je direct je intrek nemen in je waterlodge. Op de prachtige terreinen van Pean-buiten kun je heerlijk rondwandelen of even niks anders doen dan genieten van de rust midden in de natuur om de drukte in je hoofd los te laten. Om 14:30 uur begint het Miracle Morning programma met een gezamenlijke lunch.

Op de laatste dag om 12:30 uur is het programma afgelopen. Je krijgt een heerlijk lunchpakket mee voor onderweg.

🏡 Over de locatie Pean-buiten

Pean-buiten is een kleinschalig, hoogwaardig vakantiedorpje, bestaande uit 12 prachtige waterlodges in het hart van het National Park Alde Feanen. Deze natuurhuisjes zijn perfect voor retreats, waarbij de serene omgeving en luxe accommodaties bijdragen aan een diepgaande ervaring.

Rust en natuur

Gelegen aan een  National Park, combineert Pean-buiten de rust van de natuur met de sfeer van mooie wandelingen. De afgelegen ligging garandeert privacy, waardoor het ideaal is voor iedereen die zich wil terugtrekken uit de dagelijkse drukte. 🌊

Ontdek de unieke huisjes van Pean-buiten aan het water in Friesland. Geniet van rust

🍲 Wat eet je?

Pean-buiten beschikt over een eigen chef-kok die zich specialiseert in smaakvolle vegetarische maaltijden, bereid met verse streekproducten. Een ware traktatie voor de zintuigen, perfect afgestemd op gezond en bewust eten.

Aangepast aan elke behoefte

Onze chef-kok gaat zorgvuldig om met alle dieetwensen en allergieën, zodat iedereen zonder zorgen kan genieten. Bij Pean-buiten is goed eten onderdeel van goed voor jezelf zorgen, en onze chef-kok zorgt ervoor dat je culinair volledig in de watten wordt gelegd. 🥗

🛏️ Waar slaap je?

De waterlodges bij Pean-buiten zijn met de grootste zorg en aandacht voor detail ontworpen. Elk element, van de Swiss Sense boxspring bedden tot de zorgvuldig gekozen dekbedden, is gericht op jouw comfort en rust.

Stilte en privacy

Gelegen in een uitzonderlijk rustige omgeving, biedt Pean-buiten de perfecte ontsnapping uit het dagelijkse leven. Je kunt kiezen voor een privékamer in een driepersoons lodge of de luxe ervaren van een volledige lodge helemaal voor jezelf. 🌿

Volledige Miracle Morning Programma

Dag 1 Miracle Morning Retreat Friesland

Dit is is dé start van jouw 30-daags experiment waarin je de Miracle Morning gaat toepassen. In deze 30 ga jij een enorme sprong maken in je persoonlijke ontwikkeling. Een goed begin is het halve werk dus we nemen je aan de hand mee en stomen je klaar voor dit life-changing event.

Talk Rachel

Rachel deelt in haar talk met jou haar ervaring en belangrijkste inzichten. Ze deelt met jou haar manier van journalen en visualiseren in de ochtend en geeft tips hoe je de Miracle Morning iedere ochtend weer leuk maakt én houdt!

Visionboard

De kracht van visionboard wordt vaak onderschat. We gebruiken een methode waardoor je aan de hand van het maken van een visionboard je brein programmeert om te focussen op die dingen die jij graag wilt in je leven. Het visionboard dat jij gaat maken wordt jouw krachtige anker die jou gedurende het 30-daagse Miracle Morning experiment op koers houdt.

Affirmaties

Een onderdeel van de Miracle Morning is het uitspreken van affirmaties. De manier waarop je tegen jezelf praat is voor een heel groot deel de reden van jouw huidige realiteit. Zodra je met andere woorden tegen jezelf praat verandert dat ook de manier waarop je denkt en voelt. Je laat je niet langer leiden door beperkende overtuigingen maar neemt het heft in handen om deze te overwinnen. Je leert hoe je een affirmatie schrijft en stelt deze vervolgens op.

Pijl ritueel

De voorbereidingen zijn gedaan. Nu wordt het morgenvroeg een kwestie van doen. Maar niet voordat jij ook daadwerkelijk zelf hebt ervaren dat jij het in je hebt om dwars door je beperkende overtuigingen heen te breken. Letterlijk. We sluiten de dag af met een pijl ritueel. Een spectaculair en mind-blowing ervaring. Jij gaat met het dunste stukje van jouw lichaam, de huig, een pijl breken. Een echte pijl van een pijl & boog. Waarom? Omdat je hiermee gaat ervaren dat 1001 gedachtes jou kunnen beïnvloeden en jou overtuigen iets niet te kunnen. Maar zodra je uit je hoofd gaat en de eerste stap zet blijkt niets onmogelijk.

Diner

We sluiten de namiddag af met een heerlijk verzorgd diner welke onze chef met veel liefde heeft bereid.

Yoga

Om alle indrukken te verwerken en je klaar te maken voor een fijne nacht is er ontspanningsyoga.

Dag 2 Miracle Morning Retreat Friesland

Begin

06:00 uur in de gezamenlijke woonkamer

Begeleide yoga sessie + meditatie
De overige tijd vul je zelf in met schrijven, affirmeren, visualiseren en lezen.

07:30 uur ontbijt

Tussen het ontbijt en de lunch heb je vrije tijd. Er is alle tijd om te werken of om juist volledig te ontspannen.

Talk Natasja

Natasja van @morningsunshine deelt haar inzichten over het hebben van een ochtendroutine en hoe het menselijk brein werkt.

Midden

12:30: Gezamenlijke lunch

14:00: IJsbad experience

Na de lunch een dipje? Zeker niet. Want de kou van het ijsbad schudt jou helemaal wakker.
Maar het doet nog veel meer dan dat en daarom is het onderdeel van ons programma. Een ijsbad is uitdagend. Het daagt je uit om het ongemak te omarmen. Je leert jezelf te kalmeren in ijskoud water, focus te houden en door te zetten. Skills die je soms nodig zal hebben tijdens de Miracle Morning retreat in Friesland.

Talk Christophe

Christophe deelt over hoe de stilte, meditatie en spiritualiteit zijn leven totaal veranderde. Hij vertelt en legt uit hoe makkelijk het leven kan zijn als je de juiste inzichten hebt gekregen. En hij leert je natuurlijk hoe je tot die inzichten zou kunnen komen.

Eind

18:00 Gezamenlijk diner

Dag 3 Miracle Morning Retreat Friesland

Begin

06:00 uur in de gezamenlijke woonkamer

Begeleide yoga sessie + meditatie
De overige tijd vul je zelf in met schrijven, affirmeren, visualiseren en lezen.

07:30 uur ontbijt

Tussen het ontbijt en de lunch heb je vrije tijd. Er is alle tijd om te werken of om juist volledig te ontspannen.

Midden

11:00 Human Design workshop

Life changing was de kennismaking met Human Design voor Rachel op zowel persoonlijk vlak als zakelijk vlak. Het heeft haar geholpen zichzelf te begrijpen, hoe zij beslissingen het beste kan nemen en laten inzien wat haar talenten zijn. Kennis over jouw Human Design is volgens Rachel onmisbaar in het persoonlijk ontwikkelingsproces. Er is geen manier om jezelf beter te leren kennen. Een Human Design expert komt jou vertellen wat het is én na het boeken van dit event krijg jij per mail een exclusieve kortingscode waarmee je jouw persoonlijke Human Design handboek kan bestellen. Vanaf dit moment ga je jouw binnenwereld pas echt begrijpen en de wereld om je heen anders bekijken.

Einde

12:30 We nemen afscheid van elkaar, maar niet voor lang. De blijven je deze maand supporter waar nodig in de whatsapp groep, exclusief voor deelnemers van dit event. En daarnaast vinden er nog 2 live sessies via ZOOM plaats waarin ervaringen en vragen gedeeld kunnen worden. Met een lunch pakketje en een buitengewoon bijzondere ervaring stappen jullie de auto in.