Sloepvaren in Friesland

Sloepvaren bij Pean-buiten: ontdek het water in stijl

Bij Pean-buiten kun je genieten van de luxe en het gemak van onze elektrische sloepen. Ze zijn ideaal voor een paar uur of een hele dag op het water. Een perfecte manier om de schoonheid van Friesland te ervaren.

Neem je picknick mee op het water

Stel je voor: jij, je eigen eten en drinken, en een prachtige sloep. Vind een leuke steiger voor een picknick op een eiland of ontdek de vele gezellige restaurantjes langs het water.

Het Nationale Park de Alde Feanen: een natuurlijke schat

Het nationale park de Alde Feanen, een paradijs voor liefhebbers van natuur en vogels, begint vlakbij Pean-buiten. Dit laagveenmoeras, ontstaan uit veenafgravingen, is de perfecte bestemming om per sloep te verkennen.

Gemakkelijk en toegankelijk

Bij Pean-buiten is het huren van een sloep eenvoudig. Klik op de knop hieronder en de sloep is van jou, wanneer je maar wilt. We staan ook klaar met adviezen voor prachtige routes, dus je avontuur kan meteen beginnen.

 

 

Natuurhuisje met sloep

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een sloep huren?

Je kunt een sloep huren door op de bovenstaande knop te drukken. Mocht het niet lukken dan helpen wij je natuurlijk graag bij het reserveren van een sloep.

Mag ik mijn hond meenemen op een sloep?

Honden zijn toegestaan op de boot, wel is het belangrijk om een kleedje uit het sloepenhok mee te nemen. De hond kan dan op het kleedje liggen en blijven de kussens schoon.